CRISS BLAZINY APUS EP 9 FREE DOWNLOAD

Something went wrong Is your network connection unstable or browser outdated? Adu’ sampanie, pahare, Bla are un stil tare Le spun fete nu femei ca-s un copil mare Visez cu ochii deschisi relax pe sezlong Vad soarele cum apune prin sticla de la bong N-am o jumatate inca da’ mi-o caut de zor Nu vreau s-o dau in bara, o dau in out pe nor N-am arbitrii sa fluiere si public sa huiduie Imi e dor de fosta mea, imi facea inima sa bubuie Pana a facut bum de tot, NU vreau so invinui pe EA Acum sunt imun la tot, NU vreau so chinui pe EA A facut bum si gata, din cenusa inimii Se naste muzica asta, e cheia de la usa inimii Am mai trecut prin cartier, tu nu mai stai pe acolo Imi amintesc cand beam bere si eram high pe acolo Cand te pupam de noapte buna, iti spuneam bye pe acolo cand iti aduceam flori, tu ma asteptai pe acolo Cand zic ca nu te mai vreau mint cu nerusinare Mi-e rusine de mine, de tine inca te simt tare Desi nu ne-am vazut de ani, nu stiu ce mai faci tu As fi vrut sa nu ma placa nimeni si sa ma placi tu Yee Pe bune M Ma prefac ca nu mai tin minte ca oricum tin minte.. Chrome Firefox Safari Internet Explorer. De prea sus Cat de simplu pare a fi de spus

criss blaziny apus ep 9

Uploader: Shakalar
Date Added: 23 October 2008
File Size: 12.38 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 60994
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
  JANXTA FUNK FREE DOWNLOAD

De prea sus Cat de simplu pare a fi de spus Your current browser isn’t compatible with SoundCloud. Cand esti fericit nu prea poti sa faci muzica buna.

criss blaziny apus ep 9

Chrome Firefox Safari Internet Explorer. Si fetele rele, sunt la fel ca fetele bune Si ele sunt la fel ca noi, n-au incredere in lume Si ele au probleme, depresii, au nervi des Tu poate crezi ca sunt impresii da’ nu observi des Si ele Vor chestii frumoase, sunt niste bestii frumoase Elegante finutze, au sugestii frumoase Nu le ascultam uneori si le tratam aiurea Si cand ne credem superiori aratam aiurea Fraierii le injura ca nu poa’ sa si le apropie Intai tre’ sa le intri la inima si dupa sub rochie Toti vrem sa reusim, viata e dificila aici Visele din aur se transforma in argila aici Tre sa fii agila aici da’ o facem impreuna Nu-ti face griji scumpo, ne retragem impreuna Pamantul tot se invarte si mai rapid parca cantecu e mai real decat Real Madrid parca Something went wrong Is your network connection unstable or browser outdated?

Published on Dec 19, http: Adu’ sampanie, pahare, Bla are un stil tare Le spun fete nu femei ca-s un copil mare Visez cu ochii deschisi relax pe sezlong Vad soarele cum apune prin sticla de la bong N-am o jumatate inca da’ mi-o caut de zor Nu vreau s-o dau in bara, o dau in out pe nor N-am arbitrii sa fluiere si public sa huiduie Imi e dor de fosta mea, imi facea inima sa bubuie Pana a facut bum de tot, NU vreau so invinui pe EA Acum sunt imun la tot, NU vreau so chinui pe EA A facut bum si gata, din cenusa inimii Se naste muzica asta, e cheia de la usa inimii Am mai trecut prin cartier, tu nu mai stai pe acolo Imi amintesc cand beam bere si eram high pe acolo Cand te pupam de noapte buna, iti spuneam bye pe acolo cand iti aduceam flori, tu ma asteptai pe acolo Cand zic ca nu te mai vreau mint cu nerusinare Mi-e rusine de mine, de tine inca te simt tare Desi nu ne-am vazut de ani, nu stiu ce mai faci tu As fi vrut sa nu ma placa nimeni si sa ma placi tu Yee Pe bune M Please download one of our supported browsers.

  WHIZLABS SCJP 6.0 SELF STUDY TRAINING FREE DOWNLOAD

criss blaziny apus ep 9

M, Jo sau cum iti spuneam!? De ne-o duce departe Pe ale lui carari de rosu aprins Stralucind de sub umbrele noastre Inobiland tot ce a fost de zis Nu uita sa mai si resipiri Drumurile toate mai au si opriri Nu-i chiar simplu de acum de spus Soarele ca-i indeajuns de prea sus Ma prefac ca nu mai tin minte ca oricum tin minte. Adapter Beatkraft Hertz Text:

criss blaziny apus ep 9